Voordeel van nieuwbouw

MvG header nieuwbouw

Gewoon in Galder

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wie een nieuwbouwwoning koopt, profiteert van vele voordelen. Naast het financiële voordeel, biedt een woning van Van Wijnen je nog een aantal extra voordelen. We hebben ze voor je op een rij gezet:

ENERGIEZUINIG

Nieuwbouw is vaak voorzien van energielabel A. Je spiksplinternieuwe huis is goed geïsoleerd en daarmee energiezuinig. Bovendien is je huis uitgerust met zonnepanelen en een duurzame warmtepomp. De vloerverwarming verdeelt de warmte gelijk door de woning, waardoor deze ook sneller warm is. Al deze maatregelen zorgen ervoor dat je huis energiezuinig is. Dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

MINDER KOSTEN

Al op het moment dat je kiest voor een nieuwbouwwoning bespaar je geld. De woning wordt namelijk vrij op naam geleverd, dus je hoeft geen kosten koper te betalen. Let er wel op dat je als koper nog wel betaalt voor notariskosten (afsluiten hypotheekakte en afsluiten hypotheek). Ook kom je bij een nieuwbouwwoning niet voor verrassingen te staan, zoals oud leidingwerk of houtrot.

EIGEN INRICHTING

Jij bent de eerste bewoner van de woning, waardoor je de woning volledig naar eigen smaak kan inrichten. Denk bijvoorbeeld aan de vloeren, de wandafwerking en de keuken.

NAUWELIJKS ONDERHOUD

Het mooie van een nieuwbouwwoning is dat je je als koper voorlopig niet druk hoeft te maken over onderhoud. Omdat alles nog nieuw is, heb je de eerste periode geen of nauwelijks onderhoud. Dit scheelt geld, inspanning en tijd.

VEILIG

Nieuwbouwwoningen zijn gebouwd volgens de laatste veiligheidseisen. Je toekomstige woning is daarom uitgerust met kwalitatief uitstekend hang- en sluitwerk en standaard voorzien van rookmelders. Veiligheid voorop!

MvG sfeer foto 1